Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας

Καλησπέρα είμαι φοιτητής στη σχολή αστυφυλάκων . Τα μαθήματα που διδασκόμαστε τα εχει και στην ιστοσελίδα της σχολής τα περισσότερα από αυτά είναι και μαθηματα της νομικής με αρκετές ορολογίες . Στις εξετάσεις επικρατεί ότι κανένας δόκιμος δεν κόβεται (πολυ σπάνια να κοπεί).

Όσον αφορά την βασική εκπαίδευση , 6:30 είναι το εγερτήριο δηλαδή η ώρα που ξυπνάνε οι δοκιμοι και στις 7:00 πραγματοποιείται σύνταξη στο προαύλιο χώρο για παρουσίες,  κατά την διαδικασία αυτή υπάρχει νεκρική σιγή απο τους δόκιμους και στην συνέχεια αναλαμβάνουν την εκπαίδευση στρατιωτικοί με διάφορες γυμναστικές ασκήσεις και οπλοτεχνική .Στην συνέχεια το μεσημέρι υπάρχει  σιωπητήριο δηλαδή όλοι οι δοκιμοι βρίσκονται στους θαλάμους για 2 ωρες για ξεκουραση, μετέπειτα το απόγευμα γίνεται ίδια εκπαίδευση από στρατιωτικούς , και 11:00 γίνεται πάλι σιωπητήριο . Σύνταξη πραγματοποιείται το πρωί στις 7:00 κάθε μέρα μετά την πρωινή επιθεώρηση (επιθεώρηση: γινεται στους θαλάμους για να ελέγξουν την καθαριότητα ) πριν την λήψη μεσημεριανού το απόγευμα και το βραδυ πριν το σιωπητήριο. Όσον αφορά μετά την βασική εκπαίδευση,  οι συντάξεις πραγματοποιούνται κανονικά όπως και οι επιθεωρήσεις,  τα πρωινά γίνονται τα μαθήματα.
Για λοιπές πληροφορίες , υπάρχουν στην σελίδα της σχολής. Η απόφαση σας δεν πρεπει να βασιστεί στο πως είναι η σχολή αφού ειναι 1 χρόνος και μετα πας για πρακτική το θέμα είναι μετα αν θα μπορείς να τα αντεπεξέλθεις στο επάγγελμα του αστυνομικου.

Φοιτητής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.